30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Thule Excellence Dakkoffer

Excellence XT

Thule Excellence dakkoffer de meest exclusieve dakkoffer onder de Thule dakkoffers. 
 

De Thule Excellence XT koopt u gemakkelijk online bij onlinedakkoffers.nl. Daarnaast profiteert u van een goede prijs-kwaliteitverhouding en onze snelle levering. Wij begrijpen dat u goed geïnformeerd wilt zijn voordat u een dakkoffer aanschaft. Vragen over de specificaties, type dakdragers, de bevestiging en meer  stelt u daarom aan één van onze experts. Zo bent u verzekerd van deskundig advies en kunt u veilig op reis.

Meer lezen...

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Thule Excellence dakkoffers

Met de Thule Excellence XT dakkoffer reist u volledig in stijl naar de plaats van uw bestemming. De luxe dakkoffers zijn, naast het fraaie ontwerp, uitgerust met gepatenteerde technologieën voor een groot gebruikersgemak. Met het PowerClick systeem monteert u de koffer gemakkelijk aan uw auto. En de DualSide tweezijdige opening maakt het laden en lossen zeer eenvoudig. Goede reis!

Thule Excellence XT

Thule omschrijft de Thule Excellence XT als de meest exclusieve dakkoffer ter wereld. Dat kunnen wij alleen maar beamen. Naast de prachtige vormgeving biedt de Thule Excellence XT buitengewoon comfort. Met de Thule Excellence begint u uitgerust aan uw reis, terwijl de lading voor u automatisch en veilig wordt vastgezet. Op een donkere parkeerplek of camping iets uit uw dakkoffer halen? Het automatische verlichtingssysteem bij het openen en sluiten van de deksel maakt de luxe Thule Excellence XT helemaal compleet.

Thule Excellence XT Titan

Functionaliteit en veiligheid hoeven niet ten koste te gaan van design. Dat hebben de ontwerpers van de Thule Excellence XT Titan maar al te goed begrepen. De Thule Excellence XT Titan heeft een exclusief design met een unieke combinatie van twee kleuren. En vanwege het aerodynamische ontwerp worden luchtweerstand, windgeruis en trillingen tot een minimum beperkt.

Met een lengte van 218 cm, een breedte van 94 cm en een hoogte van 40 cm komt de Thule Excellence uit op een inhoud van maar liefst 470 liter. De Thule Excellence XT Titan biedt plaats voor 6 snowboards of voor 6 tot 8 paar ski’s met een maximale lengte van 200 cm.

Omdat u uw duurzame Thule Excellence krasvrij wilt houden, wordt deze geleverd met een bijpassende beschermhoes.

Dakdragers
De Thule dakkoffers kunnen zonder problemen gemonteerd worden op alle dakdragers die wij in de shop aanbieden. 

Naar boven
Stel uw vraag!