30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Thule Dynamic

Dynamic

Een actieve levensstijl en comfortabel reizen gaan uitstekend samen. Met de sportieve Dynamic dakkoffer van Thule, neemt u eenvoudig uw ski’s, snowboard of hengel mee naar uw plaats van bestemming.

Meer lezen...

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Thule Dynamic 800

Als u op zoek bent naar een dakkoffer voor uw actieve vakantie, ben u bij de Thule Dynamic 800 aan het juiste adres. Het aerodynamische ontwerp van de Dynamic zorgt voor een comfortabele rit naar de plaats van uw bestemming. De luchtspreidingstechnologie zorgt voor optimalisatie van de luchtstroom rond de koffer. Het voordeel hiervan is dat luchtweerstand, windgeruis en trillingen hierdoor tot een minimum worden beperkt.

De Thule Dynamic 800 dakkoffer heeft een afmeting van L 206 cm x B 84 cm x H 34 cm en komt uit op een inhoud van 320 liter. Het laadvermogen van de dakkoffer is 75 kg en ski’s van maximaal 180 cm kunnen hierin moeiteloos vervoerd worden. De tweezijdige opening zorgt ervoor dat u elk moment bij al uw bagage kunt.

De Thule Dynamic 800 bevestigt u met de Thule dakdragers aan de dakrail van uw auto. De Thule Dynamic is uitgerust met het voorgemonteerde PowerClick snelmontagesysteem. De geïntegreerde kracht indicator maakt het mogelijk om de dakkoffer slechts met één hand stevig en snel te plaatsen.

Thule Dynamic 900

De Thule Dynamic 900 is zeer geschikt wanneer u op zoek bent naar een sportieve dakkoffer met groter volume dan de Thule Dynamic 800. Ook deze dakkoffer is aerodynamisch ontworpen zodat door de luchtspreidingstechnologie de luchtstroom rond de koffer wordt geoptimaliseerd. Met de tweezijdige opening kunt u gemakkelijk bij al uw bagage.

Met een afmeting van L 235 cm, B 94 cm en H 35 cm en een inhoud van 430 L  neemt u nét even iets meer mee op uw actieve vakantie. Het laadvermogen van de Thule Dynamic 900 is 75 kg. En het vervoeren van ski’s met een lengte van maximaal 205 cm is voor deze dakkoffer geen enkel probleem.

Bekijk hoe eenvoudig het is om de Thule Dynamic 900 met de dakdragers van Thule aan uw auto te bevestigen.

Een Thule Dynamic koopt u voor het leven. Houd daarom uw dakkoffer krasvrij met een beschermhoes van onlinedakkoffer.nl

Naar boven
Stel uw vraag!