30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Hapro Zenith - Room for prestige

De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de aërodynamica, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak. Met oog voor detail en het gebruik van de meest geavanceerde materialen is de Zenith zonder twijfel een waardevolle investering in reiscomfort. Plezierig en veilig reizen met een schitterend ontworpen ruimte voor al uw extra bagage. Elk jaar en elke reis opnieuw.
Meer lezen...

6 artikel(en)

6 artikel(en)

De Hapro Zenith is werkelijk waar het pareltje onder de Hapro dakkoffers. Bij de Zenith is om alles gedacht. De koffer is gemakkelijk in gebruik, elegant en stijlvol van robuuste kwaliteit en daarnaast ook nog scherp geprijsd. Deze koffers staan garant voor kwaliteit en hierdoor kan u er erg lang gebruik van maken. Bij Onlinedakkoffer kan u de nieuwe Hapro Zenith serie dus zonder zorgen online bestellen. Het enige wat u hoeft te doen is de kleur kiezen die u het mooist vindt en het beste bij uw auto past. Daarnaast kan u kiezen voor een Hapro Zenith Dakkoffer van 360 liter en van 440 liter.

Series van Hapro

Hapro heeft verschillende series dakkoffers en een daktas. Wij zijn er trots op dat wij dit merk mogen voeren en kunnen u door de goede kwaliteit van de koffers ook een uitstekende garantie bieden. Op dit moment voeren wij de volgende Hapro series:

Hapro Zenith - Hapro Traxer - Hapro Probox - Hapro Roady - Hapro Softbox - Alle Hapro dakkoffers

Naar boven
Stel uw vraag!