30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Thule Touring

Touring

De Thule Touring dakkoffer is een bescheiden dakkoffer die doet wat het moet doen. Uw bagage veilig vervoeren.

De Thule Touring heeft een groot gebruiksgemak vanwege de gepatenteerde technologieën van Thule. Dankzij het FastClick snelmontagesysteem heeft u de dakkoffer binnen enkele minuten veilig aan uw dakdrager gemonteerd.

Meer lezen...

Artikelen: 1-9/10

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen: 1-9/10

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Thule Touring dakkoffer

De dakkoffer wordt op de dakdragers geschoven. Vervolgens opent u de deksel van de dakkoffer en plaatst u aan de binnenkant de bijbehorende grijpers. Deze grijpers grijpen zich vast aan de dakdrager onder de koffer. Daarna draait u aan de knoppen van de grijpers tot de indicator aangeeft dat de dakkoffer stevig vastzit aan de dakdragers. Zo eenvoudig is het om de Thule Touring Dakkoffer te monteren.

Thule Touring 780

Uw dakkoffer niet alleen gebruiken voor vakanties? Regulier gebruik van de Thule Touring 780 is niet ondenkbaar vanwege het lichte gewicht van deze dakkoffer.

De ruime Thule Touring 780 heeft een inhoud van 420 liter bij afmetingen van  L 196 cm x B 78 cm x H 43 cm en 5 tot 7 paar ski’s met een lengte van 180 cm kunnen gemakkelijk vervoerd worden. Met de Thule Touring 780 dakkoffer neemt u uw bagage mee met een maximaal gewicht van 50 kg.  Het gewicht van de dakkoffer is 15 kg en daardoor zeer geschikt voor regulier gebruik.

De Thule Touring is beschikbaar in drie verschillende kleuren: Zwartglanzend, zilver en antraciet.

Thule Touring 200

De Thule Touring 200 is een lichtgewicht dakkoffer voor regelmatig gebruik. Dankzij het gepatenteerde centrale vergrendelingssysteem kunt u de dakkoffer zonder zorgen op het dak achterlaten.

De afmetingen van de Thule Touring 200 zijn: L 175 cm x B 82 cm x H 45 cm. Hiermee krijgt de dakkoffer een inhoud van 400 liter en kunnen 5 tot 7 paar ski’s met een maximale lengte van 155 cm vervoerd worden. De Thule Touring 200 heeft een eigen gewicht van maar 12 kg en is daarom zeer geschikt voor regulier gebruik.

Thule Touring 100

Dacht u dat een dakkoffer alleen maar gebruikt werd voor vakanties en actieve reisjes? Ook als u een dagje erop uit gaat binnen of buiten de Nederlandse grens neemt u de lichtgewicht Thule Touring 100 gemakkelijk mee!

De Thule Touring 100 heeft een inhoud van 330 liter bij de afmetingen van L 139 cm x B 78 cm x 43 cm en is met een eigengewicht van 10 kg, de lichtste dakkoffer van Thule. Ideaal wanneer u de dakkoffer vaak wilt gebruiken bij diverse tripjes.  

Dankzij  het gepatenteerde DualSide tweezijdige opening, kunt u op elk moment gemakkelijk bij uw sport- en spelartikelen, picknickmand of stoeltjes voor een gezellig dagje uit!

Bestel uw Thule Touring dakkoffer nu in onze online webwinkel en profiteer van onze snelle levering. Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact op met één van onze experts voor deskundig advies.Naar boven
Stel uw vraag!