30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Thule Motion dakkoffer

Motion

Thule Motion dakkoffer is de meeste verkochte dakkoffer onder het merk Thule

Laat uw hengel, sport- en spelartikelen, ski’s en tuinmeubels niet meer thuis vanwege ruimtegebrek. En ga voor een onvergetelijke en comfortabele vakantie met de ruimste Thule Motion Dakkoffer. De Thule Motion dakkoffer is uitgerust met het PowerClick snelmontagesysteem. De geïntegreerde kracht indicator zorgt voor een snelle en stevige plaatsing met één hand.

Meer lezen...

Thule Motion dakkoffer

Monteren, laden en lossen gaat eenvoudig vanwege de tweezijdige opening. Maximale veiligheid wordt door de Thule Motion Dakkoffer gegarandeerd met het centrale vergrendelingssysteem. De sleutel kan pas worden verwijderd wanneer alle vergrendelingen goed gesloten zijn. De Thule Motion dakkoffer is beschikbaar in klassiek zwart en sportief zilver.

Met het hele gezin op wintersport of naar de zon? Met de ruimste dakkoffer van Thule Motion bent u verzekerd van een comfortabele reis.

Thule Motion 200

Of u nu richting de besneeuwde Alpen of naar het zonnige Spanje rijdt, met de Thule Motion 200 dakkoffer bent u verzekerd van een comfortabele vakantie. Met een lengte van 175 cm, een breedte van 86 cm en een hoogte van 46 cm komt de Thule Motion 200 uit op een ruime inhoud van 410 Liter. De dakkoffer kan maximaal 75 kg aan bagage dragen. En 5 tot 7 paar ski’s met een maximale lengte van 155 cm neemt u eenvoudig mee in de Thule Motion 200 dakkoffer. Bekijk hier hoe u uw Thule Motion 200 dakkoffer gemakkelijk aan de Thule dakdragers monteert.

Thule Motion 600

Een goede voorbereiding is het halve werk. Laat uw zorgen achter, neem uw spullen mee en ga ontspannen op reis met de comfortabele en ruime Thule Motion 600. De Thule Motion 600 heeft een lengte van 190 cm, een breedte van 67 cm, en een hoogte van 42 cm. Hiermee krijgt de dakkoffer een inhoud van 320 liter en is ideaal voor het vervoeren 4 tot 6 paar ski’s met een maximale lengte van 175 cm. Heeft u tijdens de reis graag uw bagage binnen handbereik? De dakkoffers van Thule hebben een naar voren geplaatste positie op het dak, zodat de achterklep helemaal open kan, zonder de dakkoffer te raken.

Thule Motion 800

Meer spullen meenemen dan er in uw auto past? De ruime Thule Motion 800 biedt plaats voor uw tenten, ski’s, kleding en meer, zodat u kunt genieten van een zorgeloze en comfortabele vakantie. De Thule Motion 800 is een van de ruimste dakkoffers van Thule. De dakkoffer heeft een lengte van 205 cm, een breedte van 84 cm, een hoogte van 45 cm en een inhoud van maar liefst 460 liter. Het laadvermogen is 75 kg en 5 tot 7 paar ski’s met een maximale lengte van 190 cm kunnen uitstekend vervoerd worden in deze dakkoffer. Uw Thule Motion 800 wilt u natuurlijk zo lang mogelijk krasvrij houden. Bescherm daarom uw dakkoffer met een beschermhoes van onlinedakkoffer.nl. 

Thule Motion 900

Jongens, zijn we niets vergeten? Met de Thule Motion 900 hoeft u deze vraag niet meer te stellen, want met deze dakkoffer neemt u de spullen mee die nodig zijn voor een comfortabele en geslaagde vakantie. Met een inhoud van 630 liter is de Thule Motion 900 de ruimste dakkoffer van Thule. De dakkoffer heeft een lengte van 235 cm, een breedte van 94 cm, een hoogte van 47 cm en een laadvermogen van 75 kg. Ook vervoert u 6 tot 8 paar ski’s met een maximale lengte van 220 cm moeiteloos met de Thule Motion 900. Hoe groter de dakkoffer, des te ingewikkelder de montage? Nee hoor, de Thule Motion 900 is zeer eenvoudig te monteren aan uw dakdrager. Bekijk het instructiefilmpje.

Dakdragers
De Thule dakkoffers kunnen zonder problemen gemonteerd worden op alle dakdragers die wij in de shop aanbieden. 

Naar boven
Stel uw vraag!