30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Thule dakkoffers

Thule

Thule dakkoffers

Denkt u aan dakkoffers? Dan denkt u aan Thule. In 1942 werd Thule in Zweden opgericht. Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid van een actief leven kunt ervaren.

In het testcenter van Thule worden de Thule dakkoffers uitgebreid getest op veiligheid, slijtvastheid en kwaliteit. Maximale veiligheid staat bij Thule voorop en in het Thule Test Center TM ondergaan de dakkoffers extreme testen zoals de simulatie van woestijnhitte, vrieskou en harde wind, tot crash-, trek- en schoktests. Zo bent u bij aankoop van een Thule dakkoffer verzekerd van een comfortabele en veilige reis.

Met een Thule dakkoffer reist u comfortabel en in stijl naar de plaats van uw bestemming.

Meer lezen...

Artikelen: 1-9/30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen: 1-9/30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ruim assortiment in Thule dakkoffer modellen.

Thule dakkoffer modellen:

De stijlvolle Thule Excellence XT is de meest exclusieve dakkoffer ter wereld. Deze wordt gekenmerkt door een combinatie van veiligheid en luxe, verwerkt in een prachtig design.

De Thule Dynamic is de meest sportieve en aerodynamische model dakkoffer van Thule. Door het gestroomlijnde ontwerp met luchtspreidingstechnologie, wordt de luchtstroom rond de koffer geoptimaliseerd en worden geluid, trillingen en luchtweerstand tot het minimum beperkt.

De Thule Motion dakkoffer is het ruimst van allemaal en neemt u al uw spullen mee voor een comfortabele en onvergetelijke vakantie. Hengels, ski’s, tenten en veel meer vervoert u gemakkelijk naar de plaats van uw bestemming.

De Thule Touring is de Thule dakkoffer model dat uitblinkt in functionaliteit.  Een praktische dakkoffer die doet wat het belooft. Uw bagage veiligvervoeren.

Al meer dan 5000 tevreden klanten gingen voor u!

Thule dakkoffer compleet maken met dakdragers

Voordat u uw Thule dakkoffer op uw dak plaatst, heeft u nog een element nodig om de Thule dakkoffer te monteren, de dakdrager. Kijk op onze dakdragers pagina welke dakdragers u nodig hebt bij uw Thule dakkoffer. Dit kunt gemakkelijk doen aan de hand van uw automerk en autodak.

Zodra uw Thule dakdragers gemonteerd zijn, kunt u zeer eenvoudig de Thule dakkoffer plaatsen.

Al onze Thule dakkoffer  zijn voorzien van een montage-handleiding als montage-filmpjes.

De Thule dakkoffers zijn uitgerust met het gepatenteerde PowerClick of FastClick systeem. Beide systemen zijn geïntegreerd met een koppelindicator waaraan u kunt aflezen of uw dakkoffer veilig aan uw dakdrager bevestigd is. Binnen enkele minuten is uw dakkoffer gemonteerd en kunt u veilig op reis!

Onze shop is 24 uur geopend en u kunt bij ons op alle momenten uw bestelling plaatsen! Uiteraard wordt uw bestelling met uiterste zorgvuldigheid verpakt, zodat u uw product(en) zonder beschadigingen of krassen ontvangt. Onze webshop beschikt over het webwinkel keurmerk. 

Bij onlinedakkoffer.nl vindt u Thule dakkoffers voor diverse reizen. Kunt u niet kiezen? Neem dan voor deskundig advies contact op met één van onze experts. Bestel uw Thule dakkoffer vandaag nog online bij onze webwinkel en profiteer van onze snelle levertijden. Wij zijn bereikbaar op: 088 - 0120 901 of via de live chat.

Naar boven
Stel uw vraag!