30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Hapro Traxer dakkoffer

Wanneer u op reis gaat met de auto en bagage mee wilt nemen met behulp van een dakkoffer, wilt u uiteraard verzekerd zijn van de beste kwaliteit. U wilt natuurlijk uw spullen op een veilige manier vervoeren, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken of alles op z’n plek blijft zitten. Dat kan met behulp van een Hapro Traxer dakkoffer van Onlinedakkoffer.nl! Neem snel een kijkje in het volledige aanbod.

Meer lezen...

Veiligheid volop getest

De Hapro Traxer is uitermate geschikt voor de vakantieliefhebber of toerist die een klein formaat dakkoffer wenst met veel ruimte voor alle bagage. Binnen de vormgeving van de Hapro Traxer staat innovatie en een handige- en gemakkelijke montage centraal. Veiligheid en functionaliteit wordt gecreëerd door een centrale vergrendeling en opening aan de rechterzijde en linkerzijde van de Hapro Traxer, alle Traxers zijn tegenwoordig tweezijdig te openen zoals u kunt zien bij de Hapro Traxer 6.6 en Hapro Traxer 8.6. Daarnaast is de Hapro Traxer tijdens het productieproces getest op veiligheid gedurende extreme omstandigheden. De Hapro Traxer heeft al deze testen met gemak doorstaan en het is dan ook niet voor niets dat dit beloont is met een ISO 11154 gecertificeerd TÜV keurmerk.

Robuuste kwaliteit

De Hapro Traxer kan omschreven worden als een robuuste, stijlvolle, compacte en veilige dakkoffer. Al uw benodigdheden zullen zonder twijfel gemakkelijk meegaan in deze dakkoffers. Monteren en demonteren van een dakkoffer is nog nooit zo gemakkelijk geweest met het Premium-Fit bevestigingssysteem. Dit maakt het mogelijk om de Traxer dakkoffer binnen een handomdraai op uw dakdragers te bevestigen. Binnen mum van tijd bent u klaar om uw vakantie of actief uitje te laten beginnen!

UV-bestendige dakkoffer

De robuuste kwaliteit van de Hapro Traxer wordt gegeven door middel van metalen profielen in de bodem. Deze bieden meer houvast en stabiliteit. Doordat deze modelen zijn vormgegeven met behulp van Uv-bestendig materiaal en daardoor kleurvast is, zal de dakkoffer geen enkele kans krijgen om te verkleuren.

Groot opbergvolume

De Traxer heeft met haar inhoud een groot opbergvolume. Door de slimme en compacte vormgeving zal deze dakkoffer zorgen voor minder luchtweerstand en minder geluidsoverlast. Ook zal het brandstofverbruik niet onnodig toenemen met een dit type dakkoffer!

Volop zekerheid!

Wij bieden op al onze de Hapro Traxer modellen 5 jaar lang garantie! Met de Hapro heeft u veiligheid, kwaliteit en functionaliteit in één dakkoffer! Alle ingrediënten voor een aangename en prettige reis!

Heeft u vragen over deze dakkoffers of behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag! Uw dakkoffer bestelt u heel gemakkelijk online. U hoeft zich geen zorgen te maken over de verzending. Wij leveren uw dakkoffer namelijk af op het door u gewenste adres.

Dakkoffer van robuuste kwaliteit en optimale veiligheid? Koop de Hapro Traxer vandaag nog bij Onlinedakkoffer.nl!

Naar boven
Stel uw vraag!