30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Hapro Roady - Room for anyone

De Hapro Roady is er in twee verschillende varianten: 350 & 450. Het verschil tussen deze twee koffers is vooral het formaat. De 350 is een kleine, compacte en goedkope dakkoffer. De 450 is groter en ook langer en hierdoor ook geschikt voor skivakantie. Door simpelweg 2 beveiliginsmoeren vast te draaien bevestigt u de box bovenop u dak. De Roady's zijn nu tijdelijk in de aanbieding wacht dus niet te lang met bestellen.

Meer lezen...

2 artikel(en)

2 artikel(en)

De boxen zijn nestbaar, dit houdt in dat u de bodem omgekeerd in de deksel kan stoppen. Dit is erg handig bij het opbergen van uw nieuwe Roady want zo neemt ze veel minder ruimte in beslag. Net als de meeste andere koffers van het merk Hapro is ook de Roady gemaakt van ABS/ASA materiaal de koffers zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidsmaatregelen. We garanderen dan ook een hoog veiligheidsniveau bij deze serie.

Het in- en uitpakken van uw bagage in de koffer gaat zeer flexibel. Door middel van knikveren kan u de koffer gewoon open laten staan en kan u alle spullen eenvoudig erin of eruit halen. Met de Roady maakt u een kleine auto groot want u kan er wel erg veel bagage in kwijt. Ideaal voor een autovakantie. U kan met een gerust hart inpakken.

Naast de Hapro Roady hebben wij ook nog de volgende topseries van Hapro: Serie Zenith - Serie Traxer - Serie Probox - Serie Softbox.

Naar boven
Stel uw vraag!