30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Hapro Dakkoffers

De dakkoffers van Hapro staan bekend om kwaliteit. De aandacht van Hapro is besteed aan de degelijkheid, veiligheid en vormgeving.

Levertijd
De Hapro dakkoffers worden na bestelling en betaling voor 16:00 (ma-vrij) dezelfde dag verstuurd. 
 
Assortiment
De dakkoffer series van Hapro: Hapro Zenith - Hapro Traxer - Hapro Probox - Hapro Roady - Hapro Softbox

Meer lezen...

De dakkoffers van Hapro zijn een klasse apart. Bij elk product is werkelijk waar met alles rekening gehouden. Vanaf de betrouwbaarheid tot aan de aerodynamica. Alleen de beste materialen zijn gebruikt bij het maken van de Hapro dakkoffers. Zo weet u zeker dat u met een prettig gevoel op reis kan en dat uw bagage veilig is. Mede door het aerodynamische ontwerp van de koffers merkt u tijdens het rijden ook vrij weinig van de koffer op uw dak.

Extra ruimte met Hapro

Met een Hapro koffer maakt u extra bagageruimte vrij waardoor u eigenlijk alles wel mee kan nemen. In de Hapro Zenith passen bijvoorbeeld wel 11.328 golfballen. Dat zijn er een heleboel! Waarschijnlijk gaat u er geen golfballen in doen maar dit geeft aan hoeveel u er daadwerkelijk in kwijt kan. U kan de Hapro producten eenvoudig, goedkoop en betrouwbaar bestellen bij Onlinedakkoffer. En mocht u ergens niet uitkomen of vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Dit kan via telefoon, e-mail of rechstreeks via onze live chat. Naast dit topmerk hebben we ook nog dakkoffers van het merk Thule.

Hapro en veiligheid

De dakkoffers van Hapro hebben voordat ze op de markt kwamen een reeks aan testen doorstaan. Hierbij zijn ze getest tijdens extreme omstandigheden. Denkt u hierbij aan: stabiliteitstests, windtunneltests, triltests, watertests en citycrash-tests. U kan uw nieuw vriend dus altijd vertrouwen en hierdoor extra gerust op vakantie. Het openen van de koffers gaat ook zeer gemakkelijk en daarnaast is het zeer eenvoudig ze bovenop uw auto te monteren. Bij aanschaf van een nieuwe koffer zijn wij er van overtuigd dat wij er weer een tevreden klant bij hebben!

Naar boven
Stel uw vraag!