15 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Daktas bestellen

Daktas

De Daktassen in onze collectie zijn allemaal van top kwaliteit. Of u nu kiest voor een  van Thule, Pro User of een Universele u kunt er veilig mee op reis. We hebben de juiste producten voor u op voorraad en leveren supersnel. Voordeel van een tas ten opzichte van een Dakkoffer is dat u hem na gebruik kan oprollen tot een klein pakketje. Vele tevreden klanten gingen u voor. Bestel u Daktas nu en uw reis kan beginnen.

Meer lezen...

5 artikel(en)

5 artikel(en)

Daktas van topkwaliteit

Onze inkopers hebben gekozen voor de beste daktassen die er momenteel op de markt zijn. Je kunt er dus vanuit gaan dat we met de grootste zorg uw daktas hebben uitgekozen. Natuurlijk tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben vijf verschillende soorten voor je, de Hapro Softbox , Pro User, Thule Ranger 500 , Thule Ranger 90 en daarnaast hebben we nog eenuniversele daktas. Wij hopen dat je het juiste product op onze site kan vinden. Mocht je nog vragen hebben of graag advies wel dan zijn we bereikbaar via telefoon, chat of mail.

Voordelen daktas:

We hebben daktassen van verschillende afmetingen zodat je de juiste kan selecteren na gelang de ruimte nodig is. Onze daktassen zijn waterdicht en van goede kwaliteit en erg makkelijk op de dakdragers te bevestigen. 

Naar boven
Stel uw vraag!