Peugeot

Dakkoffer voor ieder type Peugeot ,

Hier bestel je met het grootste gemak een passende dakkoffer voor je Peugeot.De dakkoffers passen op alle merken stalen dakdragers en aluminium dakdragers ( de hapro proboxen passen alleen op staal).

Alle dakkoffers die wij verkopen kunnen zowel voor de zomervakantie als wintersport gebruikt worden. 

Via de filter kan je eenvoudig de juiste dakkoffer naar wens selecteren.

Verwijder alle filters

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Dakkoffer Peugeot

Bent u op zoek naar een dakkoffer Peugeot? Dan bent u bij AVAO op het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment kleine en grote dakkoffers die voldoen aan alle veiligheidseisen. Wij zullen u vanuit praktisch oogpunt altijd aanraden te kiezen voor een zo groot mogelijke inhoud, maar wij weten dat niet alle dakkoffers op uw Peugeot passen. Daarom geven wij u advies op maat op basis van de volgende criteria:

  • De afmetingen van de dakkoffer moeten passen bij de afmetingen  van uw autodak.
  • De dakkoffer heeft een maximale belading en daarnaast een eigen gewicht. Wanneer u deze optelt mag de maximale draagkracht van uw autodak niet overschreden worden.
  • De mogelijkheid om ski’s en snowboards te vervoeren.   

Dakkoffer Peugeot 307

Wanneer u op zoek bent naar een dakkoffer Peugeot 307, heeft u plaats voor een inhoud tussen de 200 en 500 liter. Als u rekening houdt met de lengte van uw autodak, is de dakkoffer Easy 530L een echte aanrader. Deze dakkoffer is eenvoudig en veilig te monteren, terwijl u toch veel extra bagage kwijt kunt. Gaat uw hart meer uit naar de bekende merken, kijkt u dan eens bij de Thule dakkoffers of de Hapro dakkoffers

Dakkoffer Peugeot 308

De maximale inhoud van een dakkoffer Peugeot 308 verschilt bij de driedeurs en de vijfdeurs.  Heeft u een driedeurs, dan is bijvoorbeeld de Hapro Traxer 5.6 een goede keuze. Monteren is eenvoudig en snel. De Hapro Traxer 6.6 dakkoffer biedt precies dezelfde voordelen, maar deze is vooral geschikt voor de vijfdeurs. Met beide dakkoffers heeft u meer dan genoeg plaats voor meerdere paren ski’s.    

Dakkoffer Peugeot 207

Bent u op zoek naar een hightech design dakkoffer Peugeot 207? Ga dan voor de Thule motion! Dit is een smalle, ranke dakkoffer met een prachtig aerodynamisch ontwerp. Zo geniet u van de voordelen van weinig luchtweerstand: de wind heeft minder impact en de dakkoffer is tijdens uw reis nagenoeg geruisloos. Op AVAO kunt u altijd veilig en snel bestellen. Heeft u nog dakdragers nodig voor de montage? Geen probleem! Bij AVAO kunt u deze direct bijbestellen. Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis!