Citroën

Dakkoffer voor ieder Type Citroën,

Hier bestel je met het grootste gemak een passende dakkoffer voor je Citroën. De dakkoffers passen op alle merken stalen dakdragers en aluminium dakdragers ( de hapro proboxen passen alleen op staal).

Alle dakkoffers die wij verkopen kunnen zowel voor de zomervakantie als wintersport gebruikt worden. 

Verwijder alle filters

Filters kunnen ook los van elkaar gebruikt worden.

Dakkoffer Citroën

Voor een dakkoffer Citroën bent u zonder meer aan het goede adres bij AVAO. Wilt u op vakantie of op wintersport in uw Citroën? U hoeft niet langer te worstelen met bagage op de achterbank, want u benut eenvoudig de ruimte op uw autodak. Welke dakkoffers passen bij de afmetingen van het dak ontdekt u bij AVAO eenvoudig, want onze site helpt u bij uw keuze.  In ons brede assortiment vindt u moeiteloos een dakkoffer Citroën met een bijpassende inhoud.  De voor het plaatsen benodigde dakdragers kunt eenvoudig meebestellen, helemaal afgestemd op uw daktype.       

Dakkoffer Citroën C1

Een dakkoffer Citroën C1 geeft u ruimte voor het meenemen van 530 liter bagage wanneer u kiest voor een dakkoffer Easy 530L . Monteren is eenvoudig dankzij de unieke snelmontage in 60 seconden.  Zo vervoert u moeiteloos vishengels ,strandballen, badmintonrackets en andere zomerse spullen. Met de Hapro Traxer 5.6 bent u op wintersport een graag geziene gast. Deze ranke dakkoffer met een ranke, aerodynamische vormgeving heeft een inhoud van 370L. Met het premium fit montage systeem is het veilig plaatsen en afnemen van deze dakkoffer Citroën uiterst eenvoudig, zodat u deze moeiteloos meeneemt naar de skipiste.  U heeft een ruime keuze aan dakdragers van Thule, MontBlanc of Atera.            

Dakkoffer Citroën C3         

De dakkoffer Citroën C3 is eenvoudig te plaatsen op de dakdragers van de verschillende topmerken, die u ook in ons assortiment aantreft. Wanneer u een open dakrailing heeft willen wij u wijzen op het gemak van Pro User, waarmee u eenvoudig plaats maakt voor bijvoorbeeld een Thule Motion M dakkoffer met een strakke vormgeving. Slaat u liever de winter over voor de zomervakantie? Dan biedt een universele dakkoffer u een zeer ruime 530 liter bagage voor onderweg! Deze dakkoffer Citroën C3 is vervaardigd uit het uiterst stevige materiaal ABS, dat niet verkleurt in de zon. Bij AVAO stellen wij veiligheid en gemak voor alles. Onze klantenservice staat u graag te woord voor deskundig advies.