30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-

Aluminium Dakdragers

Universele dakdragers voor elk type auto

Als uw auto over originele lengtedragers beschikt, hebben wij de juiste dakdrager in onze shop. Zo kunt u uw dakkoffer op de juiste wijze monteren. Makkelijk en snel. Het voordeel aan onze dakdragers is, dat deze universeel zijn. Ze passen dus op elk type auto met open dakreling. Alle Universele Dakdragers hebben een anti-diefstal slotmechanisme.

Meer lezen...

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Universele dakdrager voor elk type auto

Als uw auto over originele lengtedragers beschikt, hebben wij de juiste dakdrager in onze shop. Zo kunt u uw dakkoffer op de juiste wijze monteren. Makkelijk en snel. Het voordeel aan onze dakdragers is, dat deze universeel zijn. Ze passen dus op elk type auto. Alle Universele Dakdragers hebben een anti-diefstal slotmechanisme inclusief sleutels.

 

Eigenschappen van de dwarsdragers

Dakdragers voor de Volvo, Opel of Audi? Bij OnlineDakkoffers.nl vindt u altijd de juiste dakdrager om uw dakkoffer op de auto te monteren. Voor de volgende modellen heeft u een adapterkit nodig: de Opel Astra H SW 04-, Vectra C SW 04, de Signum 04 en de Zafira II 05. Ook voor enkele modellen van de Audi is een adapterkit noodzakelijk: Audi A3 Sportback 03 A6 Avant 06 en de Q7. Bestel de adapterkit eenvoudig mee met uw bestelling.

Naar boven
Stel uw vraag!