30 dagen retourrechten
op uw gemak beoordelen
Veilig achteraf betalen
GRATIS bezorging boven €99.-
 • Home   »
 • Dakdragers BMW 5 serie sedan | 1995-2003 | glad dak | Mac

Dakdragers BMW 5 serie sedan | 1995-2003 | glad dak | Mac

dakdragers BMW 5 serie sedan | Mac

 • Mac dakdragers BMW 5 serie sedan Staal
  • Gratis verzending boven €99,
   anders €4,95 (binnen Nederland)
  • 30 dagen retourrecht
   Op uw gemak beoordelen
  • Veilig achteraf betalen
   Eerst zien, dan betalen
  • Specialistisch & groot aanbod
   méér dan 20.000 producten

Dakdragers die passend zijn voor uw BMW 5 Sedan besteld u hier


Deze dakdragers van het merk MAC zijn van hoogstaande kwaliteit. De dakdragers zijn autospecifiek, waardoor ze alleen geschikt zijn voor de BMW 5 Sedan (E39), uit de bouwjaren vanaf 1995 tot 2003. De dakdragers zijn van het materiaal staal, en zijn ommanteld met een zwarte kunststoflaag. Deze kunststoflaag zorgt voor extra sterkte van de dakdragers. Dit alles maakt dat de dakdragers op uw BMW een gewicht van maar liefst 100 kg kunnen vervoeren. De montage van de dakdragers op uw BMW is zeer eenvoudig en erg snel te realiseren. Ook na de montage wilt u natuurlijk zeker zijn van een blijvend goede bevestiging. Hiervoor zitten er aan de dakdragers moderne veiligheidssloten. Deze veiligheidssloten voldoen aan de eisen van DIN 75302 en ISO 11154 en TüV, en zijn daarom uitermate betrouwbaar. Voor deze sloten worden twee sleutels bijgesloten in het pakket, dat automatisch twee dakdragers voor de BMW 5 Sedan bevat. Bestelt u op werkdagen voor 15.00 uur, dan heeft u de dakdragers al de volgende werkdag in huis en klaar voor bevestiging op uw BMW 5 Sedan. Bovendien profiteert u van een garantie van drie jaar.

Meer informatie

Extra informatie

Automerk BMW
Automodel 5 serie
Autotype sedan
Bouwjaar 1995-2003
Daktype glad dak
Materiaal Staal
Buisdikte Staal (cm) 4,6
Buisdikte Aluminium (cm) 4,6
Inhoud complete set
Draaggewicht Max 75 kg
Slot afsluitbaar
Montageset Bouwpakket
Montagetijd 60 - 90 minuten
Fabrikant Mac
Garantie 2 jaar
Bekijk alle specificaties

Uitgebreide omschrijving van Mac dakdragers BMW 5 serie sedan

BMW Dakdragers Staal bestelt u nu hier online.

Algemene informatie
De dakdragers die geschikt zijn voor de BMW 5 Sedan (E39), zijn de dakdragers van het merk MAC. Dit merk staat voor hoogstaande kwaliteit. De dakdragers van MAC zijn gemaakt van staal, met daar omheen een sterke, zwarte kunststoflaag. Deze kunststoflaag zorgt er voor dat de dakdragers extra sterk zijn en lang mee gaan. De dakdragers zijn voorzien van moderne veiligheidssloten en worden standaard in sets van twee geleverd.

Montage
De montage op uw BMW 5 Sedan is zeer eenvoudig en heel snel te doen. Dit kost u dan ook weinig tijd. De dakdragers blijven goed bevestigd door de veiligheidssloten die aan de dakdragers bevestigd zijn.

Specifieke informatie
De dakdragers van MAC zijn autospecifiek, wat maakt dat de dakdragers alleen geschikt zijn voor dit type BMW, uit de bouwjaren vanaf 1995 tot 2003. Het materiaal van de dakdragers is staal en de kleur van de dakdragers is zwart. De dakdragers kunnen een gewicht dragen tot een maximum van 100 kg per twee dakdragers. De veiligheidssloten waardoor de dakdragers uitstekend bevestigd blijven op uw BMW 5 Sedan voldoen aan de strikte eisen van DIN 75302 en ISO 11154 en TüV en zijn dus uitermate betrouwbaar. Voor deze veiligheidssloten worden twee sleutels met de dakdragers meegeleverd.

Service
U profiteert van een garantie van maar liefst drie jaar op deze dakdragers van MAC. Wilt u deze dakdragers bestellen voor uw BMW 5 Sedan, wacht dan niet langer. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 15.00 uur, dan heeft u de dakdragers voor uw BMW al de eerstvolgende werkdag in huis.

Lees de hele omschrijving

Schrijf uw ervaring

  1 2 3 4 5
Prijs
Kwaliteit
Levertijd

Klantervaringen met Mac dakdragers BMW 5 serie sedan

Naar boven
Stel uw vraag!